opc_loader
Gratis verzending vanaf €125
Deskundig advies
Service en reparatie
Uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 2 dagen

Vorwerk VR300 robotzuiger

Als u van alles al heeft geprobeerd en nu eindelijk eens een goede robotzuiger wilt ....dan is dit de robot die u zoekt.

Vorwerk is al jaren toonaangevend op het gebied van stofzuigen en met deze 3de generatie robot is de VR300 inmiddels meermalen bekroond in Duitsland als "Testsieger"

Niet alleen op het gebied van stofzuigen is de VR300 onderscheidend maar ook de laser en sensortechniek is uitmuntend. De D-vorm maakt dat hij in alle hoeken komt en de "mapping"technologie stelt u in staat uw huis op te delen in zones, zodat u kunt kiezen welke ruimte en wanneer de VR300 deze schoonmaakt.

Kortom een aanwinst voor u , zodat u meer tijd overhoud om andere dingen te doen.

(Prijs excl. btw) 742,98
949,00 899,00 U bespaart: 5%
Dit product is momenteel niet leverbaar
Of betaal in termijnen vanaf 29,97 p/m. Meer info
  • ​​​ Gratis verzending vanaf € 125
  • ​​ Zeer hoge kwaliteit
  • ​​ Duurzame producten met lange levensduur
  • ​​ Klanten beoordelen ons met een 9,5

Slimme Sensoren

De Vr300 maakt gebruik van een aantal slimme sensoren. De Kobold VR300 detecteert meubels en obstakels, remt er zachtjes voor en beweegt er om heen. Hij overwint moeiteloos drempels, herkent trappen en draait zich om.
De unieke laserscanner icm. de ultrasone technologie detecteert 98% van alle obstakels. Met deze methode reinigt de robotstofzuiger elk ruimte zeer efficiënt. Een laserscanner roteert 5 keer  per seconde en registreert de omgeving van de robot in een straal van ongeveer 4 meter en weet op deze manier precies waar hij zich bevind in de ruimte

Automatisch Opladen

De VR300 heeft een eigen basisstation vanwaar hij zijn reiniging begint en eindigd. Mocht de te reinigen ruimte zo groot zijn dat dit niet op 1 acculading gaat en dat de VR300 tussentijds moet worden opgeladen dan stuurt hij zichzelf terug naar het oplaadstation alwaar hij dan begint met opladen. Nadat de VR300 voor 80% is geladen, gaat hij automatisch verder waar hij gebleven was. Eén acculading kan afhankelijk van de instellingen en de inrichting van het huis wel tot 120m2 reinigen.

Stel uw eigen zones en schoonmaakschema  in

Dankzij de slimme Kobold-robot-app voor iOS en Android kan het schoonmaken op elk moment worden gestart terwijl u onderweg bent. U kunt vooraf zelf tijd en dag instellingen ingeven, maar ook vanuit uw app de robot aanzetten om direct schoon te maken, zodat als u thuis komt alles er weer netjes uit ziet.

De robot heeft de mogelijkheid om 3 plattegronden op te slaan ( 3 verdiepingen) en deze plattegronden kunt u onderverdelen in zones (bijv, keuken, woonkamer, werkkamer) zodat de robot niet altijd alles hoeft te reinigen. U kunt zelf kiezen wanneer welke ruimte wordt gereinigd.

Na de reiniging zal de robot u een kaart sturen met het gereinigde oppervlak en de tijd die hij daarvoor nodig had. (zie hierboven)

Indien de robot de ruimte niet in 1 keer kan reinigen zal deze bij 20% van de batterijcapaciteit teruggaan naar de basis (rood) en zich weer opladen om daarna op de plek waar hij gebleven was weer te beginnen met schoonmaken.

Voor de goede orde ; u kunt de VR300 ook gebruiken zonder een app, deze is niet verplicht.

Eenvoudig onderdelen vervangen

Borstels en onderdelen worden vies en slijten uiteindelijk door het gebruik. De VR300 zit zo eenvoudig in elkaar, dat u makkelijk borstels kunt schoonmaken en eventueel kunt vervangen. Ook de sensoren kunt u met een wattenstaafje of doek reinigen

Innovatieve borstel en praktische vorm

De innovatieve ronde borstel met rubberen flappen en borstelstrips zorgt voor een uitstekende stofabsorptie. De zijborstel transporteert vuil direct naar de ronde borstel, borstelt het vuil van de rand naar het midden. Dankzij het platte ontwerp en de praktische D-vorm bereikt de Kobold VR300 alle hoeken en zorgt hij voor schone randen.

Makkelijk te reinigen

Als de opvangbak vol is, kunt u de inhoud gemakkelijk door de aanzuigopening stofzuigen met uw hand- of vloerzuiger. Dit is bijzonder hygiënisch en ideaal voor mensen met allergieën, omdat u niet in contact komt met het vuil. De zuig opening past perfect op onze Kobold-stofzuigers  maar u kunt ook de meeste in de handel verkrijgbare stofzuigers gebruiken. Natuurlijk kunt u de container ook eenvoudig verwijderen om te legen.

Vorwerk VR300 robotzuiger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vorwerk VR300 robotzuiger


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
949,00 899,00