opc_loader
Gratis verzending vanaf €125
Deskundig advies
Service en reparatie
Uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 2 dagen

Klachtenregeling

We vinden het als Beslistschoon.nl belangrijk dat u tevreden bent over de door u gekochte producten, de levering en de service achteraf. Indien u hierover niet tevreden bent, vragen we u contact met ons op te nemen, zodat we dit kunnen oplossen. Dat kunt u telefonisch doen op : +31-228-586258 of per mail op : info@beslistschoon.nl 

Sinds janari 2019 hebben we ons aangesloten bij stichting Webwinkelkeur om nog beter in beeld te krijgen wat u van ons bedrijf en onze producten vindt en verplichten we ons aan de strenge regels die ze handhaven voor dit keurmerk. 

Komt u er met ons niet uit en wilt u een klacht indienen dan kan dat op de volgende manier.

Maak uw klacht kenbaar door te mailen naar info@jouwwebwinkel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."