opc_loader
Gratis verzending vanaf €125
Deskundig advies
Service en reparatie
Uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 2 dagen

VT300 Harde vloer set Plus

Deze set bestaat uit de VT300 geleverd met de HD60, SP600, 3 doeken, koboclean en vijf stofzakken

De VT300 is uitermate efficiënt en veelzijdig. De Kobold VT300 sledestofzuiger combineert uitzonderlijke reinigingsprestaties met een enorm gebruiksgemak en efficiëntie. Voor een zichtbaar resultaat in elk huis. De VT300 is een sledestofzuiger met tweemotortechnologie voor maximale reinigingsprestaties.

HD60: Deze zuigmond is uitermate geschikt voor het zuigen van gladde vloeren. De beweegbare kop beweegt mee langs plinten, rond stoelpoten en andere objecten. Zuigt tot 1 cm buiten de zijkant van de mond en zuigt het stof op aan de voorzijde voordat de zuigmond het aanraakt.

SP600: De zuigmond die u de mogelijkheid biedt te stofzuigen en dweilen in één beweging. Afhankelijk van uw vloer bieden wij diverse doeken aan, zodat uw vloer op de beste manier gereingt wordt.

(Prijs excl. btw) 1.032,23
1.249,00

Soort doek tbv dweilunit

Of betaal in termijnen vanaf 41,63 p/m. Meer info
  • ​​​ Gratis verzending vanaf € 125
  • ​​ Zeer hoge kwaliteit
  • ​​ Duurzame producten met lange levensduur
  • ​​ Klanten beoordelen ons met een 9,5

Bij de SP600 worden 3 type doeken aangeboden waaruit u een keuze kunt maken op basis van uw vloer:

  • Universeel, deze doek wordt gebruikt op vloeren die goed water verdragen en is nog extra geschikt indien de vloer een reliëf heeft. Uitermate schikt voor: betonvloer, PVC, tegels (niet hoogglanzend), tegels met reliëf, vinyl, gietvloer, (half) gesealde korrelgrindvloer (open korrelgrind gaat niet i.v.m. hoge weerstand).
  • Universeel soft, deze doek wordt gebruikt op vloeren die ofwel iets minder goed water verdragen of vloeren die hoogglanzend zijn.Uitermate schikt voor: laminaat, gelakt parket, glanzend marmer (natuursteen) en glanzende tegels.
  • Parket, deze doek wordt gebruikt op vloeren die ofwel iets minder goed  water verdragen of kwetsbare vloeren of vloeren die erg streepgevoelig zijn Uitermate schikt voor: laminaat, gelakt parket, kurk en streepgevoelige vloeren.

Standaard geleverd met 5 stofzakken.

Geïnteresseerd, maar benieuwd naar de werking van de VT300 in uw eigen omgeving? Vul het formulier in en wij komen vrijblijvend bij u thuis demonstreren.

VT300 Harde vloer set Plus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
VT300 Harde vloer set Plus


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items