opc_loader
Gratis verzending vanaf €125
Deskundig advies
Service en reparatie
Uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 2 dagen

VK7 Harde vloer set compleet

Deze set bestaat uit de VK7 geleverd met de HD7, SP7, 3 doeken, koboclean, stofzakken en diverse accessoires.

De nieuwe Vorwerk Kobold VK7 wordt in Duitsland ook wel gekscherend  “DER STAUBSAUGER” genoemd. Met al zijn kwaliteiten en mogelijkheden wordt het schoonmaken van uw huis eenvoudiger en sneller. Een accustofzuiger met een uitstekende zuigkracht en 4 zuigstanden die zeker niet onderdoet aan een bekabelde stofzuiger. Met een accuduur tot wel 60 minuten biedt het u de mogelijkheid moeiteloos uw huis schoon te maken met 1 accu, ook met een grotere oppervlakte.

Soort doek tbv dweilunit

Of betaal in termijnen vanaf 49,97 p/m. Meer info
 • ​​​ Gratis verzending vanaf € 125
 • ​​ Zeer hoge kwaliteit
 • ​​ Duurzame producten met lange levensduur
 • ​​ Klanten beoordelen ons met een 9,5

De Kobold HD7- zuigmond, is ideaal voor het reinigen van alle harde vloeren. Dankzij het brede mondstuk en het platte ontwerp heeft de HD7 een gemakkelijke klus, zelfs in moeilijk bereikbare hoeken en randen.

De SP7 zuig/dweilsysteem biedt u de mogelijkheid om stofzuigen en dweilen in één handeling uit te kunnen voeren. Dankzij de boostfunctie schakelt hij nu een versnelling hoger en heeft de SP7 meer zuigkracht óók tijdens het dweilen. Sterker, stiller en wendbaarder, de krachtigste en stilste in zijn klasse. Het gebruik van de accu maakt hem onbeperkt inzetbaar en het flexibele draai-kiepgewricht ontwijkt vakkundig obstakels en maakt de SP7 wendbaar. Met zijn geïntegreerde watertank zorgt hij voor een optimale bevochtiging en de beste reiniging van uw harde vloeren. Veel voordelen voor u dus, maar daarbij ook nog zuinig en milieuvriendelijk als het om water gaat.

Bij de SP7 worden 3 type doeken aangeboden waaruit u een keuze kunt maken op basis van uw vloer:

 • Universeel, deze doek wordt gebruikt op vloeren die goed water verdragen en is nog extra geschikt indien de vloer een reliëf heeft. Uitermate schikt voor: betonvloer, PVC, tegels (niet hoogglanzend), tegels met reliëf, vinyl, gietvloer, (half) gesealde korrelgrindvloer (open korrelgrind gaat niet i.v.m. hoge weerstand).
 • Universeel soft, deze doek wordt gebruikt op vloeren die ofwel iets minder goed water verdragen of vloeren die hoogglanzend zijn.Uitermate schikt voor: laminaat, gelakt parket, glanzend marmer (natuursteen) en glanzende tegels.
 • Parket, deze doek wordt gebruikt op vloeren die ofwel iets minder goed water verdragen of kwetsbare vloeren of vloeren die erg streepgevoelig zijn Uitermate schikt voor: laminaat, gelakt parket, kurk en streepgevoelige vloeren

De accessoireset bestaat uit:

 • De Kobold SB7, door zijn flexibiliteit jouw beste vriend om met gemak tot in de hoeken schoon te kunnen maken.
 • Stofzuigen, nu ook op hoge oppervlakten. De TR7 telescoopbuis is uw hulpmiddel om bij het schoonmaken de hoogte in te gaan.
 • Met de TD7 textielzuigmond verwijdert u efficiënt hoofd- en dierenhaar, stof of losse wollen draden van textiel zoals gordijnen, wandtapijten en kleding.
 • Met het Kobold Vario-mondstuk VD7 kunnen zelfs de kleinste openingen, of het nu gaat om voegen of hoeken, eenvoudig worden gereinigd.
 • De Kobold FD7-oppervlaktezuigmond is een hulpstuk voor kwetsbare oppervlakten: met zijn grote borstelharen is hij nu nog zachter, waardoor ook kwetsbare oppervlakken kunnen worden gereinigd.

Standaard geleverd met 7 stofzakken (1 in de machine en 6 los) en adapter met laadkabel.

Laadtijd is ongeveer 2 uur. Een tweede accu is via onze webshop te bestellen, maar veelal niet nodig.

Indien u de VK7 wilt op hangen is de wandhouder WM7 via onze webshop te bestellen waardoor u gelijktijdig kunt opladen en opbergen.

Geïnteresseerd, maar benieuwd naar de werking van de VK7 in uw eigen omgeving? Vul het formulier in en wij komen vrijblijvend bij u thuis demonstreren.

VK7 Harde vloer set compleet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
VK7 Harde vloer set compleet


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items