opc_loader
Gratis verzending vanaf €125
Deskundig advies
Service en reparatie
Uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 2 dagen

Hoe kunt u bij ons betalen!

Ideal betaling

 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren

 

 

 

 

                                 OVERMAKEN PER BANK

 

Wilt u zelf uw betaling overmaken dan kan dat . Maak dan het bedrag van de order over naar onderstaand rekeningnummer o.v.v. uw naam en ordernummer. Na ontvangst zullen we u de producten direct toesturen.

                                 
- Ten Name van : Firma Busch
- Te : Andijk 
- IBAN

: NL21 RABO 0317 3177 17

 

 

 

                 

Betalen via Paypal of met uw creditcard

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet . Voor zij die een Paypal account hebben kunnen middels hun email een betaling doen

Wilt u met uw creditcard betalen klik dan in het betaalscherm op ; GEEN PAYPAL REKENING of GAST BETALING  , U komt dan in het betaalscherm waar u kunt afrekenen met uw creditcard.

Voor alle Paypal transacties geld een betalingsfee van 2% 

 

                                 MISTER CASH

Wat is Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bankcontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!


 

Betalen bij afhalen

 

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Omdat dit zelden gebeurt, kunt u alleen contant afrekenen. Indien u uw bestelling wilt afhalen kan dit In Andijk aan de Generaal de Wetlaan 9  We  vragen u telefonisch een afspraak te maken voordat u komt zodat er iemand aanwezig is en uw bestelling klaar gezet kan worden.