opc_loader

BeslistSchoon.nl

Firma Busch is in 1998 begonnen met de verkoop van directe-verkoop-producten. Dit hebben we in de loop van de jaren uitgebreid en inmiddels leveren we een groot scala producten die u normaliter alleen aan huis kunt kopen. Onze kracht komt vooral voort uit de kennis die we hebben opgedaan over kwaliteitsproducten met een lange levensduur en een lage milieubelasting.

Vandaar dat we sinds 2006 Vorwerk stofzuigers verkopen. We durven zonder enige twijfel te zeggen dat we het meest milieuvriendelijke stofzuigsysteem leveren dat er op dit moment is te krijgen.

Zo geldt dit ook voor de Ha-Ra producten, alles op basis van vezeltechniek en zonder schoonmaakmiddelen. Ramen lappen zonder emmer en sop. Verder zijn alle producten gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Zeeppoeder op basis van zeepsteen zonder chloorverbindingen en witmakers, ontkalken op basis van citroenzuur en ga zo maar door.

Daar waar u er wel behoefte aan heeft, bieden we u de schoonmaakmiddelen die in ieder geval voor 99% biologisch afbreekbaar zijn.

Verder leveren we u niet alleen de apparaten maar als er iets stuk is, kunt u ook de onderdelen bestellen en het meeste is uit voorraad leverbaar!! 

service en reparatie op lokatie kan ook . Bel even voor de mogelijkheden of stuur een email naar info@beslistschoon.nl 

Uiteindelijk streven we ernaar u te voorzien van een volledig pakket milieuvriendelijk schoonmaak- en onderhoudsmiddelen van uw huis of bedrijf.

Onze gegevens even op een rijtje:

Beslistschoon.nl

Oosterdijk 46

1601 DB Enkhuizen

tel: 0228-586258

E-mail : info@beslistschoon.nl

Directeur:

Raymond Busch

Mob 06-53156240