opc_loader
Gratis verzending vanaf €125
Deskundig advies
Service en reparatie
Uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 2 dagen

BeslistSchoon.nl

Firma Busch is in 1998 begonnen met de verkoop van directe-verkoop-producten. Dit hebben we in de loop van de jaren uitgebreid en inmiddels leveren we een groot scala producten die u normaliter alleen aan huis kunt kopen. Onze kracht komt vooral voort uit de kennis die we hebben opgedaan over kwaliteitsproducten met een lange levensduur en een lage milieubelasting.

Vandaar dat we sinds 2006 Vorwerk stofzuigers verkopen. Inmidddels zijn we de officiële distributeur van Vorwerk in Nederland We durven zonder enige twijfel te zeggen dat we het meest milieuvriendelijke stofzuigsysteem leveren dat er op dit moment is te krijgen.

Zo geldt dit ook voor de Ha-Ra producten, alles op basis van vezeltechniek en zonder schoonmaakmiddelen. Ramen lappen zonder emmer en sop. Verder zijn alle producten gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Zeeppoeder op basis van zeepsteen zonder chloorverbindingen en witmakers, ontkalken op basis van citroenzuur en ga zo maar door.

Sinds 2018 zijn we ook zelfstandig distributiepartner van Jemako. Ook zij leveren de kwaliteit waar we voor staan en een groot scala aan producten waar u uw huis en bedrijf snel en effectief mee kunt schoonmaken met een lage milieubelasting

Verder leveren we u niet alleen de apparaten maar als er iets stuk is, kunt u ook de onderdelen bestellen en het meeste is uit voorraad leverbaar!! 

Service en reparatie op lokatie kan ook . Bel even voor de mogelijkheden of stuur een email naar info@beslistschoon.nl 

Uiteindelijk streven we ernaar u te voorzien van een volledig pakket milieuvriendelijk schoonmaak- en onderhoudsmiddelen .

Onze gegevens even op een rijtje:

Beslistschoon.nl (Busch BV)

Oosterdijk 46

1601 DB Enkhuizen

tel: 0228-586258

E-mail : info@beslistschoon.nl

Directeur:

Raymond Busch

Mob 06-53156240