opc_loader
Gratis verzending vanaf €125
Deskundig advies
Service en reparatie
Uit voorraad leverbaar
Levertijd 1 - 2 dagen

VK200

DE NIEUWE GENERATIE STOFZUIGERS

ZODAT U ZICH THUIS FIJN VOELT 

De Kobold VK200 is compact, ongelofelijk handzaam en levert waanzinnige prestaties. Hij verlicht u het huishouden en zorgt voor een schoon en fris huis

De VK200 heeft met de nieuwe EB400 een zuigmond met automatische vloerdetectie. Borstelsnelheid, hoogte en zuigkracht worden automatisch aangepast aan de vloer waarop u werkt. Eén zuigmond voor alle vloeren.

Vorwerk heeft met de nieuwe Kobold VK200 de beste machine ooit gecreërd met:

De beste prestaties zonder in te boeten op kwaliteit en gebruiksgemak.

De telescopische steel maakt er een mooie kleine unit van om op te bergen, of om met de slang mee stof te zuigen. Met uitgeschoven steel, ergonomisch verantwoord stofzuigen, met plezier en zonder een apparaat achter u aan te slepen.  En met een LED indicator die u verteld hoe het met de zuigkracht gesteld is.

PREMIUM STOFZAK EN FILTRATIE

Stof opzuigen is één, maar het daarna niet meer uitblazen is een moeilijke opgave. Simpelweg een filter plaatsen is vaak niet de oplossing, want een filter loopt vol, de zuigkracht neemt hierdoor af, want de lucht krijgt steeds meer weerstand en moet vervangen worden. Dit gebeurt echter veel al niet en is meestal kostbaar. 

Vorwerk heeft bij het ontwerp van de KOBOLD VK 200 gekozen voor een premium stofzak met HEPA klasse 14 filtratie. Dit zorgt ervoor dat stof voor 99,99% wordt afgevangen en dat de lucht die uitgeblazen wordt schoon is. Uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Daarnaast bevat elke nieuwe zak koolstofkorrels om vervelende geuren te absorberen. Dus elke nieuwe zak is een nieuw schoon filter, optimale zuigkracht en een schoon en fris huis. 

        

STOFZUIGEN EN DWEILEN IN ÉÉN BEWEGING 

Hoe fijn zou het zijn als u niet meer eerst het hele huis zou hoeven zuigen of te vegen voordat u gaat dweilen. Met de Kobold SP600 opzetstuk kunt u in 1 beweging beide doen! Deze nieuwe manier van schoonmaken levert u 50% tijdwinst op ten opzichte van andere methoden en is geschikt voor veel verschillende vloeren zoals parket, laminaat, tegels, Vinyl, PVC en natuurstenen vloeren. 

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1